elominosites_open_ai_altal_2

Előminősítés: Ingatlan, telek vagy telekalakítás esetén

Egy strapás vásárlás előtt érthetővé tesszük számodra, hogy mit lehet építeni a telekre. Kimutatjuk, hogy lehet-e bővíteni, átalakítani, rendeltetését megváltoztatni, tetőterét beépíteni. Tudni fogod, a lehetséges keserű buktatókat és az elképzelésednek való illeszkedést. Vásárlás előtt könnyebben fogsz tudni jó döntést hozni, amivel milliókat tudsz spórolni. Tervezés közben nem kell, meghozz szúrós kompromisszumokat az ingatlanoddal kapcsolatban.

Szolgáltatások - Generál tervezés

Épületek generál tervezése

Gusztusos generál tervezés: új építésű ingatlanok tervezése, meglévő ingatlan bővítés, felújítása, a teljes generál tervezési folyamat lebonyolítása az igényeidnek megfelelően. Hogy mitől lesz kívánatos, kattints a bővebben gombra.

Generál kivitelezés

Kivitelezők kiválasztásánál rendelkezünk megfelelő kapcsolatokkal, úgy mint megbízható műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető és generál kivitelező cég. Hagyományos szerkezetű és könnyűszerkezetes rendszerrel építő becsületes tételes elszámolással dolgozó kivitelezőkhöz, jellemzően Budapesten.

Menedzsment

Gyakran előfordul, hogy egy bejelentési tervcsomag elkészült a telekre, de végül nem lett benyújtva egyszerű bejelentésre, így engedély sincs az építkezésre. Mi segítünk egy elakadt projekt újjáélesztésében, jogszabályi változás esetében az áttervezésben, eredeti tervező bevonásával és/vagy szerzői jogi hozzájárulásával, hogy végül az engedélyt megszerezzük.

Költségoptimalizálás

Amennyiben túl magasra jött ki a bekerülési költség, úgy segítünk a kész tervek átnézésével, kivitelező bevonásával, praktikus, kivitelezhetőbb, egyszerűsítési javaslatok benyújtásával, a tervek optimalizálásával, esetleges áttervezéssel, hogy végül a beruházás megvalósulhasson. Csodát tenni mi se tudunk, ha túl nagyot álmodtál, de segítünk a megfelelő irányba terelni a projektet, az eredeti tervező maximális tiszteletben tartásával és hozzájárulásával.

Látványtervek készítése, látványtervezés

Amennyiben közepes minőségű látványtervekre lenne szükséged, úgy költséghatékonyan készítünk számodra 3D archicad fájlból, vagy ezzel egyenértékű fájlkiterjesztésből. Projektjeinkben láthatod a minőséget, pl. Veresegyház 22 Tantermes Iskola. Profi látványtervezést is vállalunk, az Építészet Liget Pályázatnál tekintheted meg a hozzá készült videóval együtt.

Energetikai korszerűsítés – épületek felmérése

Meglévő épület teljes körű építészeti felmérése után meghatározzuk az épület energia igényét. Javaslatot teszünk gépészeti koncepcióra, azaz milyen berendezések kerüljenek beépítésre a komfortigényed figyelembe vételével. Ezt követően megtérülés számítást végzünk és költségbecslést adunk a rendszer megtérülésére, figyelembe véve az aktuális energia árakat. Az építészeti felmérés roncsolásmentes.

Épületdiagnosztika

Épületdiagnosztika elkészítését teljeskörűen vállaljuk, amely megmutatja számodra, hogy milyen állapotban van az épület, lehet-e rá szintet építeni, hogyan lehet megszüntetni a falak vizesedését, hogyan lehet megerősíteni a födémet.

Együttműködés

Eddigi pályafutásunk alkalmával számos esetben dolgoztunk együtt más építész irodákkal. A csapatmunkában való dolgozás nem okoz gondot számunkra. Részt vettünk pl a Dubai Expo világkiállítási pavilon külső burkolatainak tervezésében, a 20.000 m2-es Budapesti Oktatási Hivatal felmérési terveinek elkészítésében.